• 08 55 777 753
 • info@mpgmarketing.se

Vi ökar din konvertering

Driver du en hemsida och vill öka konverteringen?
Såhär jobbar vi på MPG Marketing.

Efter första kontakt börjar arbetet med genomgång av er hemsida.

 1. Design.
  Hur ser er design ut? Finns det något vi kan göra direkt för att öka konvertering av leads (kunder) eller försäljning?
  Genom små ändringar kan man öka konverteringen markant med rätt sätt.


 2. SEO On-page
  Vi ser över er SEO på hemsidan. Vad har ni missat, saknas det något?


 3. Länkprofil
  Vi ser över er länkprofil och tar bort eventuella skräplänkar som sänker er länkprofil och gör att Google kan uppfatta er sida som dålig. Här jobbar vi med att jobba upp er TRUST.


 4. Länkbygge SEO Off-page
  Vi ser över alternativ för att klättra på utvalda sökord som ni vill synas extra mycket på. Detta kallas för länkbygge och vi kommer att skjuta kraft till er sida för att ni ska kunna ta placeringar i sökresultatet på just det sökordet.


 5. Adwords
  Vi tar fram en kampanj som vi kör efter eran budget. Vi sätter upp målsidor för att se vilka sökord som konverterar till leads / försäljning och skalar sedan annonserna så att ni får en mycket bra ROMI (return on marketing investment).


 6. Eye Tracking
  Vi sätter upp ett script som filmar era besökare för att se hur dem beter sig på er hemsida. Detta gör att vi snabbt kan upptäcka eventuella fel som kan åtgärdas för att sedan ytterligare öka konverteringen efter man korrigerat detta.
 7. A/B – Test
  Vi sätter upp olika A & B tester för att se om ändring av Design, Text, Rubriker, Färger etc kan göra skillnad. Bara att byta färg på er köpknapp kan öka konverteringen med flera %.
 8. Projektledning
  Vi tar oss gärna ann er hemsida och driver projektet från Start till Mål efter följande steg som vi satt upp. Skulle inte vi öka er konvertering så får ni pengarna tillbaka. No Question Asked

LEAVE COMMENT

Gratis Analys